Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Nέος στην ηλικία δεν σημαίνει απαραίτητα και νέος στη σκέψη, το λόγο και την πρακτική.

Περισσότεροι νέοι από κάθε άλλη φορά συμμετέχουν στις εκλογές την Κυριακή 18 Μαΐου ως υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στις περιφέρειες όλης της χώρας. Φαίνεται ότι η νεολαία αποφάσισε να "μπει στα πράγματα" και να αναλάβει ενεργό δράση. Μορφωμένα παιδιά, με πολύ όρεξη για δημιουργία και κοινωνική προσφορά έρχονται να αφιερώσουν τις δυνάμεις τους στην πρόοδο της πόλης τους.

Ωστόσο, ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος ενδιαφέρθηκαν ειλικρινά να απευθυνθούν και να δώσουν ζωτικό χώρο κι ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους; Μοναδικό και λαμπρό παράδειγμα του δικού μας δήμου, του δήμου Κορυδαλλού αποτελεί ο Γιάννης Μελάς υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό "ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ". Ο Γιάννης Μελάς, ένας άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες και προοδευτική πολιτική αντίληψη, μεταφέρει μήνυμα αισιοδοξίας, εντάσσοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του πολλούς νέους ανθρώπους, τρεις εκ των οποίων μάλιστα είναι ηλικίας κάτω των 25 ετών, (μέσα σ'αυτούς και εγώ η ίδια)! Υπήρχαν και υπάρχουν νέοι με σοβαρούς και γόνιμους προβληματισμούς, με ενδιαφέρουσα πολιτική σκέψη. Ο Γιάννης Μελάς δείχνει εμπιστοσύνη στη νεολαία και στηρίζει τους νέους δίνοντάς τους την ευκαιρία να επέμβουν δυναμικά -και κυρίως ουσιαστικά- στην εξέλιξη της κοινωνίας. 
Γιατί οι νέοι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη συναίσθηση των κοινωνικών προβλημάτων, καθώς πολλά από αυτά απασχολούν ιδιαίτερα τους ίδιους, όπως η παιδεία, η ανεργία, η εγκληματικότητα. Ακόμη, πολλά θέματα έχουν τη δυνατότητα να τα διαχειριστούν με μεγαλύτερη αντίληψη και ταχύτητα, όπως θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία. 
Εμείς οι νέοι οφείλουμε να εκφράσουμε την άποψή μας χωρίς φόβο. Και σε αυτή μας την προσπάθεια βρίσκουμε σύμμαχους όλους τους συνυποψήφιούς μας με επικεφαλής τον κύριο Γιάννη Μελά, οι οποίοι μας αγκαλιάζουν με στοργή και μας βοηθούν με τις γνώσεις και την πείρα τους να βάλουμε και εμείς το "λιθαράκι" μας για την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου μας.
Η ενεργή και γόνιμη συμμετοχή των νέων στη πολιτική θα οδηγήσει και σε κοινωνική πρόοδο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους στηρίζω από καρδιάς τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μελά και τον συνδυασμό "ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ".


ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ"
ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.