Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΡΕΝΑ ΔΑΚΟΥΤΡΟΥ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Φίλες και φίλοι.

Η χώρα μας περνάει δύσκολες ώρες. Η πόλη μας ο Κορυδαλλός επίσης.
Καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας. Ο Κορυδαλλός δυστυχώς εντάχθηκε 8ος στην κατάσταση “κόκκινος δήμος”. Παιδικοί σταθμοί κλείνουν, το ίδιο και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης. Νέοι άνθρωποι και όσοι από αυτούς δεν μεταναστεύουν συνωστίζονται στις ουρές του ΟΑΕΔ και εκλιπαρούν για εργασία, καθώς τα μαγαζιά και κάθε λογής επιχειρήσεις νεκρώνουν και κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο.
Απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Δήμο και με το φόβο της απόλυσης εάν αγωνιστούν για τα δίκαια δικαιώματά τους ή εναντιωθούν στη διοίκηση του Δήμου.
Το Κοινωνικό παντοπωλείο σε ένα μεγάλο Δήμο όπως ο δικός μας να υπολειτουργεί. Τα Κοινωνικά Ιατρεία, φαρμακεία και η μέριμνα για τους οικονομικά ασθενέστερους και αδύναμους ελλιπείς. Εάν αντί για φιέστες, κορδέλες και ανούσια προσωπική προβολή τα χρήματα από τους πόρους τα έδιναν για Κοινωνική πολιτική, θα ανακουφίζονταν πολλές οικογένειες.
Δεν νοείται σήμερα σε μια Ευρωπαϊκή πόλη όπως είναι η δική μας, να υπάρχουν ανασφάλιστοι, ανασφάλιστες. Δικαίωμα στην εργασία και στην ασφάλιση έχουμε ΟΛΟΙ, δικαίωμα στην περίθαλψη έχουμε ΟΛΟΙ, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας χωρίς φάρμακα, χωρίς εμβόλια, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Κανένας κοινωνικός αποκλεισμός σε άτομα με μεγαλύτερη ανάγκη, όπως  μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνες οικογένειες, εξαρτημένους, ανήμπορους γέροντες και ευάλωτες ομάδες. Πρέπει να σκύψουμε σε μικρά και καθημερινά προβλήματα.
Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ δεν έχει όνομα, δεν έχει κόμματα και παρατάξεις, δεν έχει όρια. Είναι καθήκον μας και όχι υποχρέωση.
Γι αυτό λοιπόν αποφάσισα και εγώ να ενταχτώ με όλες μου τις δυνάμεις και να προσφέρω την στήριξή μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό “Εδώ Κορυδαλλός” με επικεφαλή τον ΑΝΘΡΩΠΟ Γιάννη Μελά του οποία τα έργα και οι πράξεις του είναι γνωστά εδώ και χρόνια. 



Δακουτρού Ρένα
Υπάλληλος ΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.