Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκα στις 27 Οκτωβρίου 1977 στην Νίκαια και μεγάλωσα στον Κορυδαλλό. Οι παππούδες μου έχουν την καταγωγή τους από την Μικρά Ασία. Προέρχομαι από λαϊκά στρώματα και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα, τις δυσλειτουργίες και τα αδιέξοδα του Δήμου. Είμαι φοιτήτρια της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Επί 13 συναπτά έτη υπηρέτησα τον Δήμο Κορυδαλλού σε διάφορες θέσεις αλλά κυρίως στο Γραφείο Προγραμμάτων. Πάντα με ευσυνειδησία και αίσθημα δικαίου το οποίο με διακατέχει, σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης αλλά και κρίσης αξιών, στον πληθυσμιακό και κοινωνικό ιστό της χώρας, βρέθηκα εθνικά λυπημένη και προδομένη από πολιτικές εξουσίες και αποφάσισα να παραιτηθώ και να απομακρυνθώ από τόπους και αίτια της αυθαιρεσίας, της διαφθοράς και της αγνωσίας.
Μοναδικό έναυσμα και κίνητρο για την ενασχόλησή μου με τα κοινά έχει να κάνει με την συγκρότηση ενός ισχυρού δήμου που εμπεριέχει μεταβολές αλλά και μεταρρυθμίσεις σ όλα τα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας, της πολιτικής, της οικονομίας αλλά και των θεσμών του. Γι αυτό άλλωστε καλούμε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις να πραγματοποιήσουν και να ενσαρκώσουν το όραμά μας. Η αλλαγή, η ανασυγκρότηση, η διαφάνεια αλλά και η πολιτική εξομάλυνση θα επέλθει σταδιακά με βαθύ, επώδυνο και συγκεκριμένο τρόπο και χρονοδιάγραμμα. Ας αφήσουμε τον λαό να αποφασίσει και την δικαιοσύνη να πράξει. Νέες λύσεις πάνω σε νέα προβλήματα και πάνω σ ένα νέο μοντέλο διαμορφώνουμε ένα δήμο με νέα πρότυπα βασισμένο στα σύγχρονα ευρωπαϊκά μοντέλα.
Υπόσχομαι να σας υπηρετώ παραμένοντας προσανατολισμένη σε θέματα ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, με την ίδια δύναμη ψυχής και θάρρους που το αντιμετώπισα και εγώ η ίδια.

Όσο για τον κ. Γιάννη Μελά είναι μεγάλη τιμή για μένα και είμαι πολύ χαρούμενη που απολαμβάνω τιμής να βρίσκομαι στο πλάι ενός τόσο σπουδαίου πολιτικού αλλά και ανθρώπου πάνω απ όλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.