Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η ευημερία ενός τόπου φαίνεται από το βιοτικό επίπεδο των πολιτών του και από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει, κινείται, συμπεριφέρεται και εξελίσσεται.
Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια άγεται και φέρεται από το παγκόσμιο οικονομικοπολιτικό αυταρχικό καθεστώς του διεθνούς τραπεζικού συστήματος με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο καιμε την βοήθεια των εντός της χώρας «Ελλήνων» συνεργατών.
Κάτω από την προσχεδιασμένη αυτή κατάσταση, ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να αποδειχτεί πολύ ουσιαστικός και αποτελεσματικός, αρκεί οι άνθρωποι που θα εκλεγούν να σκεφθούν και να δράσουν για το συμφέρον του τόπου εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που δίνονται τόσο από το περιβάλλον στο οποίο είναι ενταγμένη η χώρα, όσο κυρίως από την πολύπλευρη δυναμική που παρουσίαζε και παρουσιάζει  αυτός ο τόπος και οι άνθρωποι του.
Σήμερα η πόλη ου Κορυδαλλού έχει ανάγκη από έμπειρους ανθρώπους  οι οποίοι να έχουν την ικανότητα με αποφασιστικότητα, τόλμη και διάθεση για προσφορά να βγάλουν την πόλη από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει ύστερα από το καιροσκοπισμό πολιτικών και προσωπικών συμφερόντων των τελευταίων χρόνων.
Έχει συνεπώς την ανάγκη από ικανούς και έμπειρους ανθρώπους που με την εξεύρεση και διαχείριση κατάλληλων πόρων να δημιουργήσουν τρόπους οικονομικής ανάπτυξης και νέες θέσεις εργασίας προς όφελος των πολιτών και της πόλης, και όχι του προσωπικού συμφέροντος π.χ. κρατικοδίαιτοι διπλοθεσίτες δημοσίων κυρίως οργανισμών ή προεκλογικών διαφημιστικών προβολών για προσωπικό ευκαιριακό συμφέρον με την ίδια πάντα υπόσχεση . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .θα . . . .θα . . . . θα . . . .και στο τέλος . . . . . . . . .«ότι βγει βγήκε».

Με γνώμονα την   ΑΛΗΘΕΙΑ  -  ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ  -  ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ-  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ :

--------   Η ΕΥΗΜΕΡΙΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ--------
ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ. . . . . . .    ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.

-Ζω στον Κορυδαλλό, είμαι 55 ετών, παντρεμένος και έχω δύο παιδιά 8 και 12 ετών.  Έχω σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός με Μεταπτυχιακό στο Σχεδιασμό και παραγωγή Βιομηχανικού προϊόντος στο Ε.Μ.Π., Προγραμματισμό-Ανάλυση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Διοίκηση επιχείρησης στο Ελληνοαμερικανικό κολλέγιο, Ιστορία, Ζωγραφική ερασιτεχνικά.                                                                                                                                                  
Ασχολούμαι με το ελεύθερο επάγγελμα, πάνω από 33 έτη, στην Μελέτη-επίβλεψη και κατασκευή Ηλεκτρομηχανολογικών έργων σε Κτηριακά και Βιομηχανικά έργα, αναφέρω μερικά :

Εφετείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Δικαστικού Μεγάρου και Σταθμός αυτοκινήτων.-  Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος»               -  Ξενοδοχεία ΑΣΤΕΡΑΣ-Βουλιαγμένης, MERIDIEN-Σύνταγμα, THENAMARIS,, κ.λπ.-  Νοσοκομεία «ΩΝΑΣΕΙΟ» Καρδιοχειρουργικό, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, Ι.Κ.Α Χανίων, Γενικό Κρατικό Νίκαιας,-  Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ΜΕΤΡΟ.-  Βιομηχανίες, ΔΕΛΤΑ, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ, Παραγωγικές μονάδες ζωικής παραγωγής,-  Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας,-  Ενεργειακός επιθεωρητής και τεχνικός ασφαλείας-  Ναυτιλιακός τομέας.
Ζητώ την ψήφο σας, γιατί πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των κοινωφελών προσδοκιών των πολιτών του δήμου μας. 
 

 Έχετε την δυνατότητα τριών σταυρών, σας ζητώ τον ένα.



Αθανασίου Ιωάννης
Μηχανολόγος Μηχανικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.