Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ανοιχτή επιστολή του ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΑ στους κατοίκους του Κορυδαλλού.

Δημότες, δημότισσες, κάτοικοι της πόλης.

Η πατρίδα μας περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές και βρίσκεται σε καθεστώς ιδιότυπης οικονομικής κατοχής και βαθιάς ανθρωπιστικής και κοινωνικής κρίσης. Το υπάρχον πολιτικό σύστημα έχει ευθύνες και οι πολίτες το αντιμετωπίζουν είτε με σκεπτικισμό είτε με καχυποψία και απαξίωση. Στην πόλη μας η κοινωνική συνοχή παρουσιάζει βαθιές ρωγμές, οι άνεργοι και οι φτωχοί αυξάνονται ενώ η τοπική αγορά στενάζει κάτω από το βάρος τεραστίων προβλημάτων.
Όμως η δημοτική αρχή οργανώνει φιέστες προσθέτοντας ασύλληπτα χρέη και διαλύοντας όλες τις κοινωνικές δομές, με τις ολέθριες αποφάσεις που παίρνει κατά καιρούς. Αυτή η τετραετία εξελίχθηκε σε μια κακοπαιγμένη οπερέτα από ένα διαλυμένο θίασο.
Δυστυχώς για την πόλη μας, το πιστοποίησε επίσημα το ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ . Ανακοινώθηκε από όλα τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας ότι Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Συμπολίτες
Κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες για τη χώρα, τη πόλη και τους κατοίκους συνθήκες, ήρθε η ώρα για νέες αποφάσεις που θα ανατρέψουν το νοσηρό παρελθόν και θα ανοίξουν νέους δρόμους για τον Δήμο μας. Ήρθε η ώρα να απεμπλακούμε όλοι μας από την παραδοσιακή πολιτική λογική του πρόσφατου παρελθόντος, λογική και πρακτική που ακολούθησε και ακολουθεί πιστά η παρέα του σημερινού Δημάρχου.
Άνθρωποι με ικανότητες και δημιουργική διάθεση, πολίτες με αυξημένο κοινωνικό κύρος και υψηλό αίσθημα ευθύνης, δημότες που μέχρι τώρα δεν είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν την προσφορά τους, επιτέλους μακριά από κομματικές και άλλες εξαρτήσεις πρέπει να μπουν μπροστά, για ένα νέα ξεκίνημα για την πόλη και το Δήμο μας.
Με μοναδικό λοιπόν γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των κατοίκων, εγώ και οι συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε μια νέα πρωτοβουλία. Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα και αναλογιζόμενοι τις ευθύνες μας, ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις μας, ανασυγκροτούμε το δυναμικό μας και κάνουμε το νέο ξεκίνημα. Ιδρύουμε μια νέα παράταξη, αναπροσαρμόζουμε τους στόχους μας και ανοίγουμε τις πόρτες της νέας αυτής πρωτοβουλίας σε όλους όσους επιθυμούν και μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη της διοίκησης της πόλης, μακριά από το κομματικό κατεστημένο και τον βρόγχο της εξάρτησης από τα παραδοσιακά κομματικά κέντρα.
Ακολουθήστε μας, από όπου και αν προέρχεστε. Αγκαλιάζουμε όλους όσους πιστεύουν στο διάλογο, όσους θέλουν να προσφέρουν στη πόλη μας. Ας κάνουμε μοναδικό μέλημά μας το συμφέρον της πόλης, ας κινηθούμε με αξιοπρέπεια, σεβασμό και υποστήριξη στους συνανθρώπους μας, ας μπούμε μπροστά με ενθουσιασμό και αυταπάρνηση. Να δείξουμε ένα νέο ήθος  μια νέα στάση ζωής. Εδώ είναι Κορυδαλλός και θα δώσουμε μαζί την μάχη για την πόλη και τα παιδιά μας. Με βαθιά εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σας.

Γιάννης Μελάς
Υποψήφιος Δήμαρχος
Κορυδαλλού
Ανεξάρτητος Συνδυασμός
«Εδώ Κορυδαλλός»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.