Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Καφέ "Βανίλια" 27/4/2014








(Οι φωτογραφίες είναι από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου... από το mellon.gr και από tsouxtra free press και τους ευχαριστούμε)

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στη χτεσινή εκδήλωση στο καφέ «Βανίλια» στην πλατεία Μέμου. Η συμμετοχή των φίλων της παράταξής μας ξεπέρασε και τους πλέον αισιόδοξους υπολογισμούς αφού το εσωτερικό και οι εξωτερικοί χώροι του καταστήματος δεν μπόρεσαν να φιλοξενήσουν το μεγάλος πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε. Ζητούμε συγγνώμη από τους εκατοντάδες φίλους μας που δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν το χώρο της εκδήλωσης και αποχώρησαν αφού ως γνωστό η στάθμευση στην περιοχή είναι αδύνατη.

Μετά τη χτεσινή εκδήλωση-συγκέντρωση είναι πλέον βέβαιο ότι διαμορφώνεται ένα πλειοψηφικό ρεύμα ικανό και έτοιμο να αλλάξει τα δεδομένα και την κακή μέχρι τώρα πορεία της πόλης και του Δήμου μας. Και πάλι ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, στη γωνία των οδών Τσακάλωφ και Σκουφά, στις 4 Απριλίου και ώρα 20.30.

«Εδώ Κορυδαλλός»
Ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός
Γιάννης Μελάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.