Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Εδώ Κορυδαλλός "Δελτίο τύπου"

Εδώ Κορυδαλλός
Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός
Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μελάς

Δελτίο τύπου.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε καθημερινά ότι η παράταξή μας πλαισιώνεται από πολλούς ικανότατους συμπολίτες μας από όλους τους χώρους της πολιτικής, της επιστήμης, της τέχνης και του πολιτισμού.
Διαμορφώνεται ταχύτατα στην πόλη μας ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα στο οποίο συναντιούνται δημοκρατικοί πολίτες που προέρχονται από όλο το φάσμα των πολιτικών φορέων.
Όλοι αφήνουν στο περιθώριο της όποιες κομματικές καταβολές και προτιμήσεις τους για χάρη της κοινής υπόθεσης, της ανάδειξης μια νέας δημοκρατικής αρχής που θα αγωνίζεται για τα συμφέροντα των κατοίκων του Κορυδαλλού χωρίς κομματικές παρωπίδες και εξαρτήσεις.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μας αφορούν, δεν μας απασχολούν και δεν μας ενδιαφέρει κανενός είδους κομματικό πατρονάρισμα. Αντίθετα οφείλουμε και θα προστατέψουμε με κάθε μέσο τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της παράταξής μας, την αυτοτέλεια και αυτονομία μας σεβόμενοι παράλληλα τους δημοκρατικούς κανόνες και τον διάλογο.
Ξεκινήσαμε, είμαστε και θα παραμείνουμε ένας μεγάλος ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός επικεντρωμένος στα προβλήματα και το συμφέρον της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.